Takk for oppmerksomheten – og farvel?

Jeg vil gjerne si mange takk til alle dere som har besøkt min blogg  de vel 2 1/2 årene som den har eksistert. Ifølge statistikken jeg har hatt vel  10500 besøk, hele 6000 det siste året.

Grunnet en livstruendene sykdom er det  tvilsomt om jeg lar høre fra meg igjen.

Rom 14,8

7 For ingen av oss lever for seg selv, og ingen dør for seg selv.  8 Om vi lever, så lever vi for Herren, og om vi dør, så dør vi for Herren. Enten vi da lever eller dør, hører vi Herren til

Deres Ove Conrad

PS  Spørsmålstegnet indikerer at jeg ikke ser bort fra at jeg kommer tilbake en eller to ganger.

15 kommentar

 1. Takk for alt du har delt

  Må Gud gi styrke til å stå fast i prøvelsene
  og må Hans glede og fred gi ro i hjertet.

  Nåden frelste oss, nåden har bært oss og nåden vil ta oss helt hjem.
  Hans kraft fullendes i vår svakhet.

 2. Kjære Ove Conrad!

  Fikk vite at du er alvorlig syk i høst en gang, og det gjorde meg virkelig vondt å få vite. Aner ikke helt hvilke ord jeg nå skal skrive; de blir så fattige, og strekker ikke til. Men jeg har lyst t å si takk; takk for mange år på Misjonshøgskolen, for spennende undervisning, og go’e samtaler og diskusjoner. For Englandsturer og konventgruppe, men mest av alt for delt liv.

  Du har påvirket mange i årenes løp, Ove Conrad, og jeg vet at du er en av dem som har vært med å forme meg til den personen – og presten – som jeg er i dag.

  Alle go’e ønsker, og Guds gode velsignelse over deg, ditt liv og din familie, Ove Conrad!

  Knib Bjørg

 3. Takk for behagelig, klokt og engasjert nærvær gjennom mange år. Framtiden hører Kristus til.

 4. Prøvde å legge inn et svar/kommentar i går, men ble noe kluss da jeg skulle sende den,så vet ikke om den noen gang ble sendt., og prøver derfor igjen. Å beklager om det kommer frem to ganger, men tenker heller det, enn ingen….

  Kjære Ove Conrad!

  Fikk med meg, rett før jul, at du har blitt alvorlig syk, og det gjorde – og gjør – meg vondt å høre. Skulle gjerne ha gitt deg noen ord, men de strekker ikke til, så vil istedefor gjerne si takk.

  Takk for mange år på Misjonshøgskolen, for spennende forelesninger, diskusjoner og konventgruppe, men aller mest for delt liv.

  Takk for at du gir så mye av deg selv, Ove Conrad. Jeg er sikker på at mange er enig med meg i at nettopp du har vært med å forme mange av oss som er i tjeneste i Guds rike rundt om i verden i dag. Jeg vet hvertfall at jeg har blitt en bedre prest – og person – gjennom ulike møter med nettopp deg.

  Vi har deg og din familie med i bønnen vår, og fremtiden er i Guds gode hender!

  Bjørg

 5. Kjære Ove Conrad Hanssen!
  Jeg ble så lei meg da jeg leste det du skrev i går!
  Jeg skal be for deg!
  Jeg gikk inn på bloggen din fordi jeg lurte på hvordan du hadde det og fordi jeg tenkete på deg i forbindelse med åndelig vekst of utrustning for menighetene på Tau og Jørpeland.

  Nå skal jeg be for deg. Er det noe annet du kunne ha bruk for fra meg?
  Mens jeg skriver kommer minnene fra den fine turen vi hadde til London og der du orn\denet med at vi ble bedt for. Det har betydd mye for meg, og det har det for Kjersti Wee også, vet jeg.
  så husker jeg jo at du tok oss med på fint konditori og at jeg fikk den lille krukken med fint syltetøy. Så snakket du så fint
  om svigerforeldrene mine.
  Jeg skal gi beskjed til mor også. Hun har, som du vet , bedt for deg i mange år.
  Det var leit dette!
  Du er ikke aleine! Du hviler i Guds sterke hender, uansett!

  Mange hilsener fra
  Margit Strandenæs Haver.

 6. Oj, det var ei tøff melding!
  Og leitt å lese!
  Kjære Ove Conrad!
  Eg må få takke deg for ditt store engasjement og alt du har bidrege med på bloggen!
  Og ikkje minst gilde treff med bowling og komla! Alltid gildt å vere saman med deg! Du har mykje å bidra med når praten går, og kunnskapen din er verkeleg imponerande!

  Eg tenkjer på deg og vil ha deg med i bønene mine!
  Ønskjer deg gode dager framover i det nye året!

  Jostein

 7. Kjære Ove Conrad! Takk for alle dine bidrag! Meget, meget verdifullt !! Ønsker deg lykke til og Guds helende omsorg i den tiden du er i !
  Stephen Reid, Høgskolen i Staffeldtsgate

 8. Kjære Ove Conrad. Ønsker deg Guds fred og overlys fra det høye over den vei du skal vandre. Takk for de møter vi har hatt! Torleif Elgvin

 9. Kjære Ove Conrad,
  Dette var en vemodig og trist melding. I julebrevet hørtes du optimistisk ut. Har det skjedd en vending i sykdomsbildet?
  Takk for alt du har presentert og lagt ut på denne bloggen. Det store antall som har besøkt siden din, sier mye om betydningen.

  Hilsen
  Jan Gossner

 10. Takk for det du har formidlet av faglig innsikt, frimodig, relevant tro og trygghet i den fasen du nå er. Vi skull så fryktelig gjerne hatt deg med videre, men den saken er i Guds hender.
  Må du fortsatt bli bevart i Guds fred!
  Vh Tove RS.

 11. Trist !
  Har satt stor pris på denne siden, jevnlig vært innom og lest solide omtaler av bøker.
  Håper det kan gå bedre !
  Må Gud velsigne deg ! Hilsen Otto

 12. Takk for gode boktips på bloggen her! Mye bra bok-veiledning for en prestestudent. Fred.

 13. Tusen takk for det du står for! Det er til velsignelse!

 14. Hei, Ove Conrad! Det var trist å høre. Jeg setter pris på den informasjonen du formidler gjennom bloggen din. Men blogg og andre ting betyr jo lite når sykdom rammer. Det var virkelig leit å høre, men vi har en Gud som både forstår og formår. Jeg tenker på deg, og håper det tross alt går bra. Her i Kenya skinner solen, og i Stavanger forstår jeg det er heller grått. Du får ha det så bra du kan under de omstendighetene du befinner deg i, men ønsker deg Guds velsignelse og styrke til å klare hverdagen som best du kan. Beste hilsener fra en tidligere elev som havnet i Kenya for snart 15 år siden 🙂 Jonny

 15. Hei Ove Conrad.
  Det er inderlig leit å lese at du er alvorlig syk. Alltid inspirerende det du formidler gjennom blogg, i samtaler, Englandsturer eller fra talerstolen. Jeg tenker på deg og ber for deg.
  Guds fred!
  Stefan.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: